Yekiti

Search

Bonnie Doon heren kniekousen

Deel artikel

Bonnie Doon biedt een heel fijn assortiment aan van comfortabele, warme kniekousen voor heren. Het is namelijk geen overbodige luxe om tijdens de koude winterdagen ook warme voeten en onderbenen te hebben. Deze zitten heel goed en zijn daarbovenop comfortabel om onder je broek te dragen – en dat alles terwijl ze je lekker warm houden! Ook voor mannen is het namelijk fijn om wat warmere sokken te dragen teneinde geen last te hebben van de kou tijdens de koudere seizoenen zoals de herfst en de winter.

Zo zijn er als eerste de Comfort Top Knee-High kniekousen voor heren, speciaal gemaakt zonder knellende boord met elastiek in, waardoor je geen last zal hebben van te spannende kousen die je benen pijnlijk afspannen en je een ongemakkelijk gevoel geven tijdens het dragen van je kousen doorheen de dag. De Comfort Top Knee-High heren kniekousen zijn gemaakt met een speciale breitechniek waardoor de boord soepeler is en niet knelt. Ook zijn deze heren kniekousen gemaakt met een gladde teennaad, wat ideaal is voor heren met wat gevoeligere voeten. De Comfort Top Knee-High heren kniekousen zijn gemaakt van 75% katoen, 3% elastaan voor de rek en comfort in de kousen en van 22% polyamide.

Ook heeft Bonnie Doon de super leuked Argyle Knee High heren kniekousen in hun assortiment van kousen. Deze heren kniekousen zijn een typische klassieker, maar hebben toch een ietwat speciale touch door het unieke gebruik van de kleuren ervan. Je kan de Argyle kniekousen dragen onder een zakelijke outfit, maar ook onder een casual outfit zullen ze mooi staan aan de voet en dat fijne extraatje geven aan je kledij. Deze kniekousen zijn gemaakt van 75% voorgewassen katoen, 3% elastaan voor de rek in de kniekousen en 22% polyame.

Gerelateerd nieuws