Yekiti

Search

De corona virus pandemie treft ook de loodgieters

Deel artikel

Het corona virus heeft niemand gewild, ook niet de loodgieters. De essentiële diensten blijven open, maar een gebroken leiding kan niet wachten tot de pandemie voorbij is. U zou voor nu wel geen nieuwe badkamer kunnen plaatsen, maar de loodgieter mag wel langskomen om uw toilet te repareren. Natuurlijk worden alle corona maatregels in acht genomen.

Loodgietersdiensten zijn tijdens de pandemie essentieel

Gedurende de lock down is iedereen verplicht thuis te blijven. Dat wilt zeggen dat mensen nog meer afhankelijk dan ooit zijn van internet, stroom en water. En sanitaire problemen hebben geen vaste tijd en houden geen rekening met de lockdown. Als een pijp gaat barsten, gebeurt dat ongeacht wat er nog meer in de wereld gebeurt. Nu is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat uw huis veilig en lekvrij is. Modern sanitair voorkomt de verspreiding van het virus. En nu dat u de hele dag thuis bent, zullen de kleine druppels en trage afvoer u meer dan ooit irriteren.

Wat moet u zeker aan de loodgieter vragen?

Behalve dat u de licentie controleert en de manier van werken is het in deze tijd belangrijk dat u de loodgieter ook vraagt, welke maatregelen zij treffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Hoe gaan zij tewerk, wanneer ze bij u in huis zijn. De loodgieter moeten niet alleen u en uw gezin beschermen, maar ook hun gezin en collega’s.

Loodgieters gaan nu anders gekleed!

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn belangrijk om de verspreiding van het virus te vertragen. Voor elke klus moet de loodgieter een nieuw masker en schone handschoenen aanhebben. Daarnaast moeten alle gereedschappen en apparaten voor en na elke klus goed gedesinfecteerd worden. Deze regels zijn er alleen om de verspreiding te vertragen. De beste loodgieter weet hoe belangrijk uw gezondheid is en doet er alles aan om u en uw gezin covid vrij te houden. Ook houden de loodgieter rekening met de vastgestelde social distance, n.l. 2 meter afstand van u en uw gezin.

De plek wordt niet alleen opgeruimd, maar ook gedesinfecteerd

De plek wordt niet alleen netjes voor u opgeruimd maar ook gedesinfecteerd. Na het voltooien van een dienst, zal de loodgieter uw huis gedesinfecteerd verlaten. Het is belangrijk dat geen enkel voorzorgsmaatregel over het hoofd mag worden gezien. Loodgietersdiensten kunnen omgaan met delen van het huis die normaal gesproken worden gemist tijdens routinematige reiniging. Elke loodgieter is op de hoogte van de nieuwe regels. De loodgieter moet alle werkgebieden zowel voor als na het voltooien van hun werk zeker reinigen.

Kies een goede loodgieter

Laat het niet zover komen. Als u besluit iemand in te schakelen, kies dan een loodgietersdienst die hun werk serieus neemt. De beste loodgieter staat klaar om te helpen en zal iedereen daarbij beschermen. Neem vandaag nog contact met de loodgieter om aan de slag te gaan met het aanpakken van uw sanitaire problemen. Bescherm uzelf en uw gezin. Kies een loodgietersdienst die rekening houd met alle covid regels.

Gerelateerd nieuws