Yekiti

Search

De juiste routine voor een gezond gebit

Deel artikel

Als je je tanden zo lang mogelijk mooi wilt houden is het belangrijk om je tanden veel te poetsen. 2 keer per dag is wat veel mensen aanhouden en dit is ook meer dan genoeg. Door het poetsen van je tanden houd je je gebit gezond en voorkom je tandsteen. Maar wat is nou precies de juiste routine?

2 keer per dag poetsen

Zoals eerder benoemd wordt er vaak geadviseerd om 2 keer per dag je tanden te poetsen. Dit adviseren vaak tandartsen, orthodontisten en monthyginistes. Deze mensen weten natuurlijk waar ze het over hebben, het is dus belangrijk om hun advies serieus te nemen. Als jij je tanden niet regelmatig poetst kan je tandsteen of gaatjes krijgen. Dat is niet de bedoeling en ook echt niet goed voor je tanden. Je kunt door te weinig poetsen je tanden dus serieus beschadigen. Dit wil je natuurlijk zien te voorkomen, luister daarom naar je tandarts.

Tandarts bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een tandarts bij jou in de buurt? Dan kan het slim zijn om wat onderzoek te doen op het internet. Zo kom je er gemakkelijk achter waar een tandarts bij jou in de buurt is en of deze ook geschikt is en past bij jouw gebit. Wanneer je niet alleen naar de tandarts gaat maar ook naar een mondhygiëniste, dan kan het slim zijn om te zoeken naar een praktijk waar dit in hetzelfde gebouw zit. Hierdoor hoef je niet naar verschillende plekken en kan je gemakkelijk meerdere afspraken tegelijk maken. Dit kan je een hoop tijd schelen.

Als je in Rotterdam woont kan het een goede optie zijn om te googelen op tandarts Rotterdam. Zo kom je meerdere suggesties tegen voor tandartsen in de buurt van Rotterdam en kan je zelf beslissen welke praktijk het beste bij jou past.

Gerelateerd nieuws