Yekiti

Search

Dit moet je regelen bij een bedrijfsverhuizing

Deel artikel

Voor ondernemers kan het op een bepaald moment nodig zijn om naar een ander pand te verhuizen. Er zijn verschillende redenen voor een bedrijfsverhuizing. Het is in de meeste gevallen zo dat een bedrijf naar een nieuw pand verhuisd omdat er meer ruimte nodig is voor personeel. Op deze manier kan een bedrijf sneller groeien aangezien er genoeg ruimte is om nieuwe mensen aan te nemen.

Verhuizen naar een nieuw pand

Het is een grote stap om met het hele bedrijf te verhuizen naar een ander pand. Dit gaat gepaard met veel zaken die je moet regelen en daarom is het van belang dat je hier op tijd mee begint. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat je bedrijf op een goede manier verhuist naar het nieuwe pand. Hierdoor wordt het mogelijk om een goede start te maken waardoor het bedrijf verder kan groeien. Wanneer je bedrijf naar een ander pand gaat verhuizen, is het van belang dat je rekening houdt met een aantal zaken. Zo is het bijvoorbeeld slim om na te gaan of de huur van het nieuwe pand alleen geldt voor het pand zelf of dat er nog andere diensten aan verbonden zijn. Er zijn kantoorpanden die je kunt huren waarbij er voor een goede verbinding met het internet en een plek om eventueel iets te eten op te warmen gezorgd is. Echter is dit in lang niet alle gevallen zo. Daarom is het van belang om dit soort zaken van tevoren duidelijk te hebben.

Zelf het internet regelen

Als je een nieuw pand hebt gevonden waarbij er bij de huurprijs geen internetverbinding is inbegrepen, is het van belang om dit zelf te regelen. Dit moet je geregeld hebben voordat je bedrijf volledig verhuisd is. Je wilt namelijk wel een goede internetverbinding hebben wanneer je aan het werk gaat. Als je een snelle en betrouwbare internetverbinding wilt hebben, is het slim om zoek te gaan naar een aanbieder van glasvezel Arnhem of glasvezel voor in de stad waar jouw bedrijf zich gaat vestigen. Het is dan slim om vooral te zoeken naar aanbieders van zakelijk glasvezel aangezien dit een stuk voordeliger is voor ondernemers. Dit brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee.

Inrichting van het nieuwe pand

Wanneer een bedrijf naar een ander pand gaat verhuizen, is dit meestal een pand dat groter is dan het oude bedrijfspand. Het is daarom slim om op tijd te beginnen met zoeken naar geschikt meubilair. Je kunt er het best voor kiezen om al je werknemers hetzelfde bureau te geven. Dat is de meest praktische optie aangezien niemand hierdoor een voorkeur kan hebben voor bepaalde bureaus. Daarnaast is het voor een bedrijf erg handig om in een keer een groot aantal meubels te kopen. Meestal kun je hierdoor een hoop korting krijgen en daarom is dit een goede keuze. Je moet er dan wel voor zorgen dat het meubilair wat je aanschaft van goede kwaliteit is. Het is daarnaast ook van belang dat je ergonomische bureaustoelen koopt zodat je werknemers geen last krijgen van rugklachten wanneer zij veel werken.

Gerelateerd nieuws