Yekiti

Search

Drie redenen om voor een taatsdeur in je woning te kiezen

Deel artikel

Op zoek naar nieuwe deuren voor in je woning of ben je een huis aan het bouwen en op zoek naar bijzondere deuren? Kijk dan eens naar zogenaamde taatsdeuren. Deze zijn net even anders dan een gewone deur en geven je huis een bijzondere uitstraling. 

Wat is een taatsdeur nu eigenlijk?

Eerst even iets in het kort over dit type deur. Een taatsdeur wordt niet bevestigd aan scharnieren die direct aan het kozijn vastzitten zoals met de meeste deuren het geval is. Bij een taatsdeur zit het scharnierpunt net een stukje verder van de zijkant van de deuropening af waardoor er een bijzonder effect optreedt als je de taatsdeur opent. De deur zelf zit zowel aan de vloer als aan het plafond bevestigd en dus niet aan het kozijn zoals gebruikelijk. 

Deur kan twee kanten opdraaien

Als je bij GLAZZ kiest voor de aanschaf van een taatsdeur wordt deze uiteraard van glas gemaakt. Waarom zou je nu juist voor dit soort deuren kiezen? De eerste reden hiervoor is dat een taatsdeur twee kanten kan opdraaien, zowel naar binnen als naar buiten in een vertrek. Dit doet niet enkel bijzonder aan maar kan ook heel handig zijn, zeker bij deuren die veelvuldig gebruikt worden. 

Een glazen taatsdeur is een blikvanger in je woning

Een tweede reden om voor deze taatsdeuren op maat van GLAZZ te kiezen is dat deze een echte blikvanger vormen in je huis. Een dergelijke deur, zeker als deze van glas is, springt direct in het oog en is goed te combineren met de rest van het interieur. Zo passen de deuren altijd goed bij de inrichting van je woning en is een glazen taatsdeur in elke ruimte toepasbaar. 

Taatsdeuren kunnen op maat en in verschillende modellen gemaakt worden

Tenslotte is een glazen taatsdeur van veiligheidsglas gemaakt en zeer solide. De deuren kunnen altijd precies op maat gemaakt worden en in verschillende modellen. Het is daarbij maar net wat jij het mooiste vindt en wat goed past bij de rest van de woning. Bij GLAZZ kun je een keuze maken uit drie verschillende modellen als het om een taatsdeur gaat. Dit is de enkele glazen taatsdeur, de dubbele glazen taatsdeur en de glazen taatsdeur met zijlicht. Kijk welke jij het beste vindt passen bij de rest van het interieur en dan kan dit model voor je maat gemaakt worden. 

Gerelateerd nieuws