Yekiti

Search

Heren overhemd met print: Hoe deze trend te gebruiken

Deel artikel

Als het zomer wordt, is het tijd om donkere kleding te laten rusten – en te investeren in lichte en vrolijke tinten, om in de stemming van het seizoen te komen. Een perfect stuk voor warme dagen is het heren overhemd met print, dat ontspanning en persoonlijkheid in de look brengt. Weet je niet hoe je het moet dragen? Bekijk dan de volgende 5 waardevolle tips!

1. De look in evenwicht brengen met een korte broek

Als we onze look samenstellen, is het belangrijk om altijd te zoeken naar harmonie tussen de stukken.

Als je een overhemd met print draagt met een kleurrijke korte broek, wordt de look overladen. Daarom is het ideaal om het overhemd te dragen met een neutrale korte broek, zodat de look in evenwicht is.

2. Jeans zijn een goede optie

Het overhemd met print is uitstekend met korte broeken, zoals we hierboven al hebben vermeld. Maar kun je het combineren met een broek? Absoluut. De jeans zijn perfect voor deze look.

Je kunt inzetten op beige, blauw, zwart of wit. Vermijd overdreven tinten, zoals geel of rood, om niet te opzichtig te worden. Jeans passen uitstekend bij de casual look.

3. De pasvorm van het overhemd met print kan meer ontspannen zijn

Een van de fundamentele factoren om je goed te kleden is aandacht te besteden aan de pasvorm van de stukken.

Hoewel de slim fit tegenwoordig een sterke trend is, kunt je in het geval van het overhemd met print rekenen op een meer ontspannen modellering, omdat het een meer casual karakter heeft.

4. Het overhemd met print is geschikt voor casual gelegenheden

Wanneer draag je een overhemd met print? Het antwoord is “bij toevallige gelegenheden”, vooral overdag of, als het nacht is, in een badplaats

In het dagelijkse werk is het niet de beste optie, tenzij je in een zeer modern gebied werkt. In ieder geval, laat het maar voor het weekend.

Gerelateerd nieuws