Yekiti

Search

Kerstpakketten bestellen: 3 kenmerken voor een speciaal uiteinde

Deel artikel

Elk jaar komt er weer een tijd dat je de kerstpakketten bestellen mag. En dan is het zaak om een pakket uit te kiezen dat aan ieders strenge eisen voldoet. Dat wordt al lastig als je meer dan één persoon in dienst hebt, laat staan een paar honderd. Toch is het mogelijk om kerstpakketten te vinden die iedereen blij maken en waarmee jij laat zien hoeveel je je personeel waardeert. Tegelijkertijd blijf je binnen je strakke budget en houd je ook de financiële afdeling tevreden. Is dat te mooi om waar te zijn? Niet als je ervoor zorgt dat de kerstpakketten die jij bestellen gaat aan de volgende eisen voldoen.

 

1.    Kerstpakketten bestellen met een duidelijke afzender

Iedereen weet natuurlijk dat het kerstpakket afkomstig is van het bedrijf. Wil je deze persoonlijker maken dit jaar en er meer waardering mee uitspreken, dan laat je dat ook zien. Online kun je bijvoorbeeld kerstpakketten bestellen in een bepaalde kleur en dan kies je de kleur van je huisstijl. Misschien wil je juist refereren aan de diensten die jullie leveren of de producten die jullie maken en dan kies je voor een bepaalde inhoud. Een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in natuurlijke isolatiematerialen kan dan een paar echte schapenwollen sokken laten toevoegen, bijvoorbeeld. Laat zien dat het van jou komt en het kerstpakket wordt persoonlijker en je laat zien dat je er over hebt nagedacht dit jaar.

 

2.    Wat waardeer je?

Alleen het geven van een kerstpakket is niet voldoende bewijs dat je je medewerkers waardeert. Dat doe je beter als je kerstpakketten kunt bestellen die een boodschap afleveren. Wat waardeer je? Denk goed na over wat jullie het afgelopen jaar gezamenlijk voor elkaar hebben gekregen. Hebben jullie een megadeal gesloten met een nieuwe Franse klant? Dan kun je kerstpakketten bestellen met een Frans thema. Heeft je personeel het afgelopen jaar keihard gewerkt, extra uren gedraaid en zo een moeilijke periode overbrugd? Kies dan voor een kerstpakket met wellness producten en geef ze eventueel een extra dag vrij het komende jaar.

 

3.    De juiste inhoud

Als laatste is het belangrijk dat je ook voor een inhoud zorgt waar je personeel blij van wordt. Zou je kerstpakketten bestellen die voldoen aan de bovenste twee eisen, dan wordt dat al een stuk minder belangrijk, maar een mooi cadeau maakt van een goed pakket dan een geweldig pakket. De beste manier om te achterhalen wat je personeel graag wil hebben is om ze dat te vragen. Stel een vragenlijst op en vraag om hun input. Doe je dit niet, dan blijft het gokken en de kans dat je mis gokt is dan groot.

Ga naar een online winkel

Je kunt de beste kerstpakketten bestellen bij een webwinkel. Daar krijg je meer waar voor je geld en het aanbod is enorm. Tussen dat grote assortiment vind je vast een pakket dat voldoet aan alle drie de bovenstaande eisen. Maak je personeel blij dit jaar en hun uiteinde extra speciaal.

Gerelateerd nieuws