Yekiti

Search

Kledingitems die je in je kast moet hebben

Deel artikel

Voor veel meiden en vrouwen is kleding toch wel iets waar ze zichzelf mee kunnen laten zien. Mannen natuurlijk ook, maar voor nu zijn de tips gericht op vrouwen.

Met deze basics of het gebied van kleding maak je jouw kledingkast compleet en kun je gaan en staan waar je maar wilt in een outfit die simpel, maar toch stijlvol is!

Jeans

Een jeans kan je outfit maken of breken, het is namelijk algemeen bekend dat het vinden van dé perfecte jeans een hele uitdaging is. Als je de juiste jeans eenmaal hebt gevonden, dan wil je ook niet meer zonder. Met een jeans van Lois heb je het begin van je outfit klaar. Een top erbij, een paar leuke schoenen je en bent klaar om te gaan!

Top

Dan dus de volgende stap; de top. Als we kijken naar een goede basic die je in je kast moet hebben op het gebied van een top, shirt, etc. Zijn er een paar kanten die je op kunt gaan. Je kunt je outfit bijvoorbeeld wat zakelijker maken door het te combineren met de go-to witte blouse, maar je kunt er ook voor kiezen om je outfit wat simpeler te houden en te gaan voor een gestreept shirtje. Simpel, maar toch leuk. Zo zie je maar weer dat je met een simpele verandering je outfit een hele andere draai kunt geven. Gooi er desnoods nog wat sieraden of andere accessoires bij en voilà.

Maak je outfit compleet

Nu dus om alles af te maken, schoenen. Ook hier kun je weer kiezen welke kant je op wilt gaan met je outfit. Je kunt er namelijk voor kiezen om sneakers te dragen of juist pumps! Deze keuze kan een groot verschil maken, want het hangt er natuurlijk ook volledig vanaf wat je plannen zijn voor de dag.

Op het gebied van jassen heb je ook genoeg keuze uit leuke basics die altijd wel goed zijn, denk bijvoorbeeld aan een parka van Giacomo of een trenchcoat. Leuke basics en je weet zeker dat je de plank niet misslaat.

Nog een extra tip voor het compleet maken van je look? Doe wat leuks met je haar. Draag het los, vast, krullen of stijl. Ook bij deze stap kan het weer een andere vibe geven aan je outfit. En je weet wat ze zeggen, als je haar maar goed zit!

Gerelateerd nieuws