
Wat is een chateaubriand?
Bij de meeste restaurants waar ze vlees serveren staat een chateaubriand op de menukaart. Echter weten veel mensen vaak niet het verschil tussen een chateaubriand en andere stukken biefstuk.
Bij de meeste restaurants waar ze vlees serveren staat een chateaubriand op de menukaart. Echter weten veel mensen vaak niet het verschil tussen een chateaubriand en andere stukken biefstuk.
Het spreekt voor zich dat er eigenlijk in elke horecazaak tegenwoordig behoeften is aan een speciale horeca friteuse. Voor menig aantal gerechtjes geldt dan ook dat ze worden opgediend
Iets te vieren? Dan haal je meestal een lekker stukje taart in huis. Of misschien zelfs cupcakes. Maar wil je het nog feestelijk aankleden? Dan kun je fondant kopen.
Kinderen hebben nogal eens de leeftijd om huishoudelijke spullen te verwarren met speelgoed. Dit is zeer gevaarlijk, omdat er grote risico’s aan verbonden zijn. Waar spelen met een lepeltje
Koken, de één is er dol op en de ander schuift liever iedere avond een diepvriespizza in de oven. Of je er nu helemaal dol op bent of het
Wist je dat meer dan de helft van de Nederlanders dagelijks koffie drinkt? Ondanks dat het niet in de arbeidsvoorwaarden zit inbegrepen is een goede koffieautomaat voor op werk
De beste horeca apparatuur is de basis om een goede horecazaak te hebben. Het is belangrijk om een sterke basis te hebben. Let op de kwaliteit van de apparatuur.