Yekiti

Search

Najaar sneakers trends voor dames

Deel artikel

Wij brengen je op de hoogte van dé sneaker trends van het najaar.

Sneakers zijn en blijven één van de meest geliefden schoenen voor alle modebewuste dames onder ons, en wij snappen maar al te goed waarom. Of je nu vrouwelijk gekleed de deur uit gaat in een lange jurk, kiest voor een pantalon met een mooie blouse of naar een festival gaat in een ultieme party outfit: sneakers kun je combineren met elke look! Ook dit najaar zien we weer de meest verrassende modellen voorbij komen. Laat je inspireren door de laatste twee upcoming trends en kies je favoriete paar sneakers om het nieuwe seizoen stralend te beginnen.

Chunky zolen: still going strong

Het afgelopen jaar hebben de chunky zolen een enorme opmars gemaakt en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons modebeeld. Ook dit najaar zien we deze bijzonder zolen (gelukkig) weer terug, maar dan nog even wat opvallender dan voorheen. Zo kun je een écht statement maken met jouw schoenen! Geef een vrouwelijk contrast aan je look door je chunky sneakers te combineren met een soepel vallende broek en een nettere trui of col.

Colorful autumn

Naast de chunky trend zijn de sneakers dit jaar kleurrijker dan ooit! Bijzondere kleurencombinaties die afgetopt zijn met metallic details waardoor het een feestje wordt om je sneakers aan te trekken en je zal stralen met elke stap die je zet. Trek alle aandacht naar je sneakers door deze vrolijke exemplaren te combineren met een basic look. Wat dacht je van een flared broek met een sweater zonder poespas? Of een cropped jeans met een effen T-shirt en oversized colbert? Kies jouw favoriete combinatie en ga in kleur het najaar tegemoet!

Welke trend heeft jouw voorkeur? Bekijk onze collectie en scoor je nieuwe paar trend sneakers.

Gerelateerd nieuws