Yekiti

Search

Pimp je interieur met deze 3 thema’s

Deel artikel

Elke maand een nieuw interieur, dat zouden we toch het allerliefst willen hebben. Gewoon alles weer even in een ander kleurtje en een nieuwe sfeer creëren. Helaas gaat dat allemaal niet zo makkelijk en zou het ons handen vol geld kosten. Wat ons namelijk opvalt is dat veel mensen een saai en braaf interieur hebben. Maar waarom is dat zo? Het is toch jammer om je interieur zo braaf te laten. Voorbij met de saaie inrichting, geef je interieur sfeer en karakter. In deze blog lees je in welke thema’s jij je interieur kan inrichten en je huis een compleet nieuwe sfeer te geven.

Grand Glamour

Grand glamour wordt ook wel omschreven als chique. Bij dit thema wordt er gebruikt gemaakt van rustige aarde kleuren zoals wit, zwart, beige of grijs. Vaak wordt deze stijl geassocieerd met rijk en luxe. Ik moet zeggen dat het er ook veel van weg heeft. Denk bijvoorbeeld aan fluwelen banken en een gouden tijger van wel 1 meter hoog. Vaak wordt deze stijl ook gecombineerd met mooie grote vazen met daarin droogbloemen. Of bijvoorbeeld een heel groot beige kleed voor onder de bank en salontafel. Is dit helemaal jouw stijl? Kijk dan eens bij Rebel House om je huiskamer een nieuwe sfeer te geven. Zij verkopen van alles wat in de stijl van grand glamour valt. Wat wil je nog meer?

Urban Jungle

Is grand glamour niets voor jou maar hou jij van meer groen en echte bloemen en planten? Dan is urban jungle misschien wel jouw stijl. Wat je vaak ziet bij een urban jungle stijl is dat er een specifieke muur een bijzonder afwijkende kleur of print heeft. Soms wordt er behang geplakt met print van de jungle of van allemaal bloemen. Het klinkt gek maar één zo’n muur kan al een hele andere sfeer aan een woonkamer geven. Pimp het af met een paar vette accessoires zoals een velvet groene poef met gouden onderkant, of een bananenboom of zelfs een kleine palmboom. Niets is te gek voor de urban jungle stijl!

Pink Blush

Pink Blush is een schattige en rustige stijl. De naam zegt het eigenlijk al, dit thema bestaat veelal uit roze kleuren. Denk aan oud roze of heel zacht roze. Ook komen er vaak pasteltinten in dit thema vaak naar voor. Deze worden dan gecombineerd met gouden accessoires. Wat ook mooi is bij dit thema is een marmeren tafel met gouden onderstel. Of een gouden kast gemaakt van stangen. De sfeer die dit thema uitstraalt is heel rustig, lief en schattig. Wat ook leuk is om te combineren met het pink blush thema, is bijvoorbeeld een groen accent. Deze kleuren passen goed bij elkaar en zullen niet storend zijn.

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk het oude interieur de deur uit doen? Of zijn bovenstaande thema’s niet echt iets voor jou? Bij Rebel House hebben ze een groot aanbod aan toonaangevende accessoires voor elk huis. Dus wacht niet langer, sla je slag en pimp je interieur!

Gerelateerd nieuws