Yekiti

Search

Verveling in de lockdown

Deel artikel

We hebben er allemaal wel last van: de corona crisis. De lockdown wordt keer op keer verlengd en je begint je echt te vervelen thuis. Ik heb de perfecte tips om deze verveling tegen te gaan.

Bakken

Dit is niet alleen goed tegen de verveling, maar ook nog eens lekker. Er staan duizenden recepten online, van cake tot aan koekjes. Je kunt van alles gaan bakken. Kies iets lekkers uit en zorg dat je de ingrediënten in huis haalt. Ook als je niet zo’n keukenprinses zijn er makkelijke recepten te vinden. En aangezien je toch tijd zat hebt maakt het niet zoveel uit als het een keer mislukt. Dan probeer je het de volgende keer gewoon opnieuw.

Thuisbioscoop

De bioscopen zitten natuurlijk dicht, maar dat betekent niet dat jij jouw favoriete films hoeft te missen. Kies eens voor een filmavondje waarin je al jouw favoriete films gaat kijken. Zorg dat de popcorn en M&M’s klaar staan en het is net of je in de bioscoop zit. Met als grote voordeel: niemand die je boos aankijkt als je begint te praten 😉

Wandelen

Het klinkt misschien heel stom, maar probeer eens te gaan wandelen. Hierdoor ben je in de natuur en het is ook nog eens goed tegen de corona kilo’s. Om te zorgen dat het niet te saai wordt kan je regelmatig kiezen voor een andere route. Pas wel op voor het weer hier in Nederland, voor je het weet loop je weer in een hagelbui en dat is toch iets minder fijn. Bekijk daarom altijd voor je gaat op je weer-app of het droog blijft of niet.

Ook lezen kan een goed tijdverdrijf zijn. Lees nog eens jouw lievelingsboek van vroeger of lees interessante blogs op VRWN.nl. Met deze tips in je achterhoofd hoef jij je de aankomende tijd niet meer te vervelen.

Gerelateerd nieuws