Yekiti

Search

Wat geef je de vrouw die alles al heeft?

Deel artikel

Het valt niet altijd mee om een mooi en origineel cadeau voor iemand te verzinnen. Wat geef je bijvoorbeeld een vrouw die bijna alles al lijkt te hebben, zonder afgezaagd of inspiratieloos uit de hoek te komen?

Ze heeft echt nog niet alles

Goed, laten we eerst dat misverstand dat iemand alles al heeft eens uit de weg ruimen. Er is niemand die écht alles al heeft. Zelfs de rijksten op aarde hebben niet alles. Er is dus altijd wel iets dat je kunt kopen dat iemand nog niet heeft, maar zeker bij iemand die al heel veel dingen wel heeft, is het wel belangrijk om op twee zaken te letten. Ten eerste: weet je zeker dat iemand dat wat je wilt gaan kopen echt nog niet heeft? Het is niet altijd even eenvoudig om daarachter te komen, zeker als je niet bij de ontvanger in huis woont, maar natuurlijk wel heel erg belangrijk. Iemand iets geven dat diegene al heeft betekent op zich dat je goed in kunt schatten waar iemand van houdt, maar is tegelijkertijd ook altijd een beetje sneu. Al met al sta je toch met lege handen.

Nog iets waar je even over na moet denken: vindt iemand datgene wat je wilt gaan kopen ook echt leuk? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand zelf iets nog niet gekocht, de kosten ervan bijvoorbeeld, maar het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat hij of zij het helemaal niks vindt. Dan heb je weliswaar een cadeau dat de ontvanger nog niet heeft, maar niet bepaald iets waar diegene vervolgens ook echt blij mee is. Ook een beetje zonde.

Verdiep je in de ontvanger

Goed, niemand heeft dus écht alle spullen, maar daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Zoek dus niet alleen uit of iemand iets nog niet heeft, maar ook of iemand er wel blij van zou worden.

Bij vrouwen geldt dat er veel spullen zijn waar veel varianten op mogelijk zijn. Zo heeft zo’n beetje iedere vrouw wel een tas, maar vinden de meeste het ook echt niet erg om er nog een paar bij te krijgen. En omdat er heel veel keuze is in handtassen, is de kans groot dat je er eentje vindt die zij mooi zal vinden, en nog niet heeft. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloze tas van Aunts & Uncles, dan geef je niet alleen een mooi, maar ook heel nuttig cadeau.

Ook een leuk idee: sieraden. Om die te geven, moet je de ontvanger wel erg goed kennen. Een sieraad is heel persoonlijk, je slaat de plank al snel mis. Wil je dat risico niet lopen, dan kun je ook in het verlengde ervan denken, en bijvoorbeeld een mooie bijouxdoos geven aan iemand die erg van sieraden houdt. Gegarandeerd een origineel cadeau, en ook hier geldt weer dat het goed gebruikt zal gaan worden.

Gerelateerd nieuws