Yekiti

Search

We ontdekken de handgemaakte schoenen van Magnanni

Deel artikel

Vanwaar komen Magnanni schoenen

Magnanni is een Spaans bedrijf van handgemaakt schoeisel voor mannen dat internationaal triomfeert. Het bedrijf produceert zorgvuldige ontwerpen geïnspireerd door alle culturen van de wereld.

Magnanni is een familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar en meer dan drie generaties verantwoordelijk is voor de handgemaakte productie van fijn schoeisel voor mannen.

Een manier van leven die werd geboren in het kleine stadje Almansa, Spanje. Het bedrijf dat altijd onder toezicht staat van een lid van de familie, biedt nauwkeurig vervaardigde ontwerpen van de hoogste kwaliteit.

Een beetje geschiedenis

Sebastián Blanco Aldomar, begon op 12-jarige leeftijd in de schoenenbranche te werken en richtte het bedrijf op 44-jarige leeftijd op met maar vijf werknemers. Zijn uitgebreide ervaring is van generatie op generatie doorgegeven totdat Magnanni werd wat het nu is. Vandaag, onder de leiding van Miguel Blanco en Pascual Blanco, blijft het bedrijf zich uitbreiden en produceert het schoeisel voor Europa, Azië en Amerika.

Magnanni handgemaakt schoeisel voor heren

Sinds het begin maken de ambachtslieden van Magnanni handgemaakte luxe schoenen. Een filosofie die tot op de dag van vandaag voortduurt. De Magnanni schoenen, klassiek en eigentijds in stijl, geven de essentie weer van de wereldse gentleman. Jaar na jaar, seizoen na seizoen, werken zij met de beste kwaliteitsmaterialen van over de hele wereld om als resultaat een collectie pure, verfijnde en elegante herenschoenen af te leveren die het concept van uitmuntendheid waarmaakt.

De professionals reizen de wereld rond op zoek naar inspiratie, texturen en trends. Op deze manier projecteren zij de geest van verschillende culturen en komen zij tot succesvolle ontwerpen die elk jaar mooier en kwalitatief beter worden.

De geest van het bedrijf

Dit is de geest die het bedrijf heeft gepositioneerd als een van de herenschoenenmerken die op internationaal niveau het beste staan voor uitmuntendheid en kwaliteit. Tijdloze ontwerpen die elk seizoen vernieuwd worden en wereldwijd verkocht worden

Gerelateerd nieuws