Yekiti

Search

Wil je een photobooth huren?

Deel artikel

Als je erover nadenkt om een photobooth te huren, laat het dan alsjeblieft niet bij alleen maar nadenken! Gewoon doen! Want het is het perfecte plezier voor welk evenement dan ook. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft, verjaardag of jubileum – huur gewoon een photobooth en je hebt gegarandeerd dat extra portie plezier. Het was nog nooit zo eenvoudig om je gasten, groot of klein, dik of dun, jong of oud,  onvergetelijke momenten en grappige souvenir foto’s te bieden. Een photobooth kan gemakkelijk worden besteld. Hij kan bij je thuis worden afgeleverd, of je gaat hem zelf halen. Precies zoals het jou het beste uitkomt. Een photobooth is na slechts enkele minuten opbouwtijd al helemaal klaar voor gebruik. Laat het plezier maar losbarsten! Zodat de eerste gasten de talloze mogelijkheden van de photobooth kunnen gaan verkennen. Zodra de eerste testserie is opgenomen, begint de pret pas echt.

Wat is een Photobooth eigenlijk?

Een Photobooth is in feite een camera die foto’s neemt, ze op een achtergrond plaatst en ze afdrukt. Als je wilt, gebruik je de accessoires die het maken van foto’s met de photobooth nog leuker maken. Van gekke brillen en snorren tot luchtgitaren en pruiken, zelf maken, alles is mogelijk. Dit brengt een hilarische sfeer en zorgt zeker voor blijvende herinneringen bij al je gasten!

Open of toch gesloten?

Je kunt kiezen uit het huren van een gesloten ‘hokje’ maar ook voor een open photobooth. Bij die laatste kunnen alle gasten erbij betrokken worden. Dat maakt een open photobooth een ervaring voor het hele publiek! Mensen houden er nu eenmaal gewoon van om naar anderen te kijken of zichzelf in de kijker te plaatsen. Veel grote bedrijven vertrouwen op de professionele diensten van aanbieders van een photobooth voor hun evenementen. Dus waarom jij ook niet!

Een photobooth is ideaal voor privé feesten zoals bruiloften of verjaardagen. Maar niet alleen voor privé-evenementen kan deze worden gebruikt. Het is een hoogtepunt voor elk evenement. En met een photobooth wordt elk evenement nog leuker! Het brengt creativiteit, humor, levendigheid en vreugde en legt de stemming en de kleine momenten van je feest vast voor de eeuwigheid voor alle betrokkenen. De foto’s kunnen direct worden meegenomen! Zo krijgen je gasten een persoonlijke dankjewel kadootje als een kleine herinnering aan het evenement.

 

Gerelateerd nieuws