Yekiti

Search

Zo kies je de beste bikini voor jouw lichaam

Deel artikel

Het uitkiezen van een geschikte bikini kan voor veel vrouwen erg lastig zijn. Dit komt doordat er ontzettend veel verschillende lichaamstypes zijn. Jij wilt er aankomende zomer natuurlijk ook zo mooi mogelijk bijlopen en daarom is het vinden van een geschikte en mooie bikini noodzakelijk. In dit artikel vind je een aantal handige tips die jou helpen bij het kiezen van de beste bikini die mooi aansluit op jouw lichaam.

Vrouwen met een appelfiguur

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat een appelfiguur is en hoe een appelfiguur er uitziet. Onder het appelfiguur vallen vrouwen met brede schouders, volle borsten en minder uitgesproken taille. Tot slot hebben vrouwen met een appelfiguur smallere heupen en soms slanke benen. Bikini’s die je een taille geven zijn vaak het meest geschikt voor deze vrouwen. Daarnaast kun je het accent op je decolleté en mogelijk slanke benen leggen. Zo zie je er zo mooi mogelijk uit. Zorg er ook voor dat je een bikini met voldoende ondersteuning uitkiest. Een halter bikini is hiervoor in de meeste gevallen goed geschikt.

Vrouwen met het aardbei figuur

Naast vrouwen met een appelfiguur, zijn er ook een hoop vrouwen met een aardbei figuur, ook wel omgekeerde driehoek figuur genoemd. Onder het aardbei figuur vallen vrouwen met brede schouders, een genereus decolleté, smalle taille en tot slot smalle heupen. Voor deze vrouwen is het fijn om ondersteunende cups te hebben. Brede schouderbandjes of een beugel zullen ook extra ondersteuning bieden. Daarnaast is het erg mooi om een accent op je taille te leggen. Het is bij een aardbei figuur niet mooi om een klein bikinibroekje te nemen. Door een groter bikini broekje te dragen schenk je jouw onderlichaam meer volume waardoor je lichaam in een mooi balans komt.

Het zandloperfiguur

Het zandloper figuur heeft een volle buste. Het figuur is verder bijna helemaal symmetrisch door je schouders en je heupen die ongeveer even breed zijn. Verder hebben vrouwen met dit figuur slanke taille en bredere heupen, dit vinden veel mensen erg mooi. Hierom is het van belang dat je deze pluspunten uit laat spatten bij het uitkiezen van een geschikte bikini. Hartvormige halslijnen en halter bikini’s bieden steun en zullen je figuur mooi uiten. Tot slot kun je ook kiezen voor een bandeau bikini, zo komen jouw natuurlijke rondingen mooi in beeld.

Vrouwen met het peerfiguur

Onder het peerfiguur vallen vrouwen met smallere schouders en een slank bovenlichaam. Verder hebben deze vrouwen vaak vollere heupen, billen en bovenbenen. Meer dan de helft van de vrouwen heeft een peerfiguur. De mooiste bikini’s voor een peerfiguur zijn bikini’s die de nadruk leggen op je bovenlichaam. Kies daarom voor een bikini top met veel details. Ook kun je vormgevende cups overwegen om meer vorm te creëren aan het bovenlichaam. Een bandeau bikini is ideaal en het best geschikt voor een peerfiguur. Bij een bandeau bikini wordt de nadruk dan ook vooral op het bovenlichaam gelegd. Tot slot zul je er goed aan doen door grote en opvallende bikinibroekjes uit de weg te gaan. Zo blijft de nadruk bij je bovenlichaam.

Gerelateerd nieuws